2007. ápr. 26.

A Macskaközi Bizottság megajándékozta Cukor cicát

Több olvasónk jelezte, hogy szeretnének információt kapni arról, hogy a Macskaközi Bizottság milyen támogatásban részesítette Cukor cicát.

Mint ismeretes, Cukor a Macskaközi Bizottság pártfogoltja, így a múlt hétvégén a Bizottság elnöke lakóhelyén meglátogatta és néhány ajándékkal lepte meg.
Cukor nagyon örült a látogatásnak és az ajándékoknak, és természetesen nem habozott az újonnan kapott játékszerét azon nyomban felavatni.

(Sajnálatos módon profi fotós kollégánk a jeles eseményen más elfoglaltsága miatt nem vehetett részt, akit nagyon hiányolt Cukor.)

Íme beszámolónk a jeles eseményről:

A látogatás nagyon ünnepélyes keretek között zajlott. Elsőként a HUNICC elnöke átadta Cukornak és gazdijának a kaparófát, amelyen a macska a kis körmeit koptathatja majd. Amint a következő képeken látható, a tériszonnyal nem küzdő Cukor nem habozott már a levegőben ráülni az új játékra.
Amint a játék a földre került, természetesen újabb izgalmak következtek: a kaparófa rúdjára kötözött kis plüss-szív pofozgatása (majd később letépése), a kaparófa oldala megbontásának kísérlete.




És hogy Cukornak ne csak a kedve, hanem az egészsége is jó legyen, kapott egy kis kiegészítő táplálékot is: laktózmentes macskatejet és macskajoghurtot.
Cukor cica mindettől nagyon boldog!
A Macskaközi Bizottság természetesen a továbbiakban pártfogóként folyamatosan nyomon kíséri a kiscica életét, melyről további cikkekben érdeklődés esetén szívesen beszámolunk.

Nincsenek megjegyzések: