2007. máj. 11.

"Macskaovi"




A Macskaközi Bizottság büszkén bemutatja a HUNICC Galéria 3. műalkotását, a "Macskaovi" c. remekművet, amely - már szinte hagyományszerűen - egy érdekfeszítő munkahelyi megbeszélés eredményeként jött létre.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Elnokasszony és tovabbi Macskafunok!

Ismet egy jelentos alkotassal bovult a tarlat. A kep korjelzo merfoldkokent is felfoghato. Az ovomacska merev tartasa egyertelmu szocialista-realista hatas (Sztalin?), a kismacskak feltartott farku menetelese a regi majus elsejeket idezi. A jobb sarokban látható nyugodt eger utalas a vilagbekere. A bal felso sarokban lathato fonendoszkop eloregedett bolygonk termeszeti problemainak halaszthatatlan megoldasat surgeti. Kapaszkodjanak meg kedves muertok!!! Egy uj mufaj- a workplace diszkusszionizmus a szemunk elott szuletett meg! Az unalmas munkahelyi megbeszelesek soran keletkezo mualkotasok elorelathatolag a XXI. szazad neoavangard iranyzatainak meghatarozo csapasiranyat fogjak kepezni! Nemcsik Jani

Macskaközi Bizottság írta...

Kedves Jani!

Nagyon örülök, hogy ékesszólású műelemzőként és műértőként felszólalsz a Bizottság oldalán! Engedd meg, hogy e tevékenységed további gyakorlására buzdítsalak, illetve arra, hogy amennyiben Neked is kikezdi türelmedet néhány munkahelyi megbeszélés, ragadj írószerszámot, alkoss valamit, és közzéteszem. Persze más alkalmakkor született műveid is pozitív fogadtatásban részesülnek majd, ezt garantálhatom.


Üdvözlettel,
A Macskaközi Bizottság elnöke