2008. jún. 20.

Veszély az űrből

Kedves HUNICC tagok és olvasók!


Szemfüles tudósítónk röviddel ezelőtt hívta fel a Macskaközi Bizottság figyelmét a macskatársadalmat esetlegesen fenyegető olyan veszélyre, mely minden eddiginél nagyobb hatással lehet a macskák történelmére.

"Az alábbi cikk 10. sorában kezdődő mondat (közvetlenül a kép fölött) egyértelműen egy eddig titkolt galaktikus összeesküvésről óvatlanul elhintett információfoszlány. Az ellenség véletlenül kikotyogta... A katasztrófa a nyakunkon!"

A Bizottság titkos különleges egységei bevetésével azonnal megkezdi az alapos felderítést és szükség esetén védelmi tevékenységet foganatosít!



1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Macskatársak!

Jómagam 10 éve folytatok kísérleteket egy új, ősellenségünk, egyben egyik fő táplálékforrásunk az egerek ellen leghatékonyabban alkalmazható fegyverek ellen. Már azt hittem, feladom, de ekkor jöttek ezek a budapesti tudósok, akik felnyitották a macskaszemem! Biológiai hadviselés! Szentjánosbogár géneket minden sajtba elrejteni, aztán csak várnunk kell az estét! Ha-ha! Ez igen HUNICC, Önök nélkül nem sikerült volna! Igen, megcsináltuk! :=d