2007. dec. 11.

"Jenő randira hívja Jolánkát Mosonmagyaróváron"


A Macskaközi Bizottság ismét nagy örömmel bemutatja a HUNICC Galéria egy újabb, sorozatában 7. alkotását "Jenő randira hívja Jolánkát Mosonmagyaróváron" címmel.
(A Bizottság reméli, hogy kedves olvasóit nem fárasztja a művészet eme pártfogolása.)

4 megjegyzés:

100cica írta...

nagyon édes a kis cicád
de most
egy kis segítséget kérnék és bocsi hogy csak így
elmacskásodtunk és karácsonyig gazdit szeretenénk találni két kis cicának
csináltam nekik honlapot
kérek nézd meg és mutassad meg másoknak ha lehet.
http://100cica.extra.hu
ha valakinek kell személyesen viszem oda ha kell
köszi szépen
kellemes Karácsonyi ünnepeket

Névtelen írta...

Ez a kép nem könnyű rejtvény a be nem avatott szemlélő számára, ezért szeretnék egy kis segítséget nyújtani. A MALÉV megbízásából a szerző egy Budapestet Béccsel összekötő olcsó, fapadosokkal versenyző árfekvésű járatot népszerűsítő reklámfilmen dolgozik, melynek katarktikus csúcspontját mutatja e pillantkép. A kísérőtörténet a következő: Jenő budapesti, Ferihegy melletti csóró lakos, akinek komoly gondot okozott neki az őt mosonmagyaróvári szerelmétől elválasztó irdatlan távolság és a drága repülőjegy. De mindez már a múlté! Jenő ötkor felül egy szál rózsa és kis kézipoggyász kíséretében a gépre, és 6.30-kor már Mosonmagyaróváron szédíti barátnőjét úgy, hogy még az esti mozira is maradt pénze! Repülön Ön is MALÉV-val!

Névtelen írta...

Tisztelt Macskaközi Bizottság!

Helytelenítem, hogy honlapjukon egyetlen hivatalos nyilatkozat, komment, vagy hozzászólás sem olvasható a magyar animációs filmművészet legújabb alkotását, a MACSKAFOGÓ II-t illetően. Egy a macskákat ilyen kritikusan éríntő alkotás ritkán kerül a magyar fogyasztók elé.

Macskaközi Bizottság írta...

Kedves Napóleon!


Nagyon köszönöm, hogy felhívta eme jogos hiányosságra a figyelmet. A Macskafogó II. című filmet sajnos a Macskaközi Bizottság egyetlen tagja sem látta még, ezért a kommentálása sem valósulhatott meg (még). Mindenesetre a Macskafogó című filmek csak fikciók, ellenben a Bizottság figyelmét a valós események, a konkrét mai problémák kötik le, ezért ez a kérdés jelen pillanatban nem élvezett prioritást.
Mindazonáltal, amennyiben úgy gondolja, kedves Napóleon, hogy a film jelentőségteljes a macskák megítélése tekintetében, kérem, hogy tegye meg a filmmel kapcsolatos észrevételeit itt az oldalon.

Üdvözlettel,
A Macskaközi Bizottság elnöke