2008. jan. 7.

Macskaesküvő

Kedves Olvasók!


Örömmel tesszük közzé a hírt, hogy Matildka és Ferenc a hétvégén ünnepélyes keretek között örök hűséget fogadtak egymásnak. A világraszóló lakodalmon 200 macskavendég vett részt, és hajnalig tartott a macskabugi.

A Macskaközi Bizottság is pezsgőt bontott az esemény alkalmából és sok szeretettel gratulál az ifjú párnak.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Bizottság!

Szürke Fricike barátom is részt vett a jeles eseményen és engem kért meg, hogy minden fórumon tegyem közzé helyreigazítását, amit az alábbiakban meg is teszek:
"Az ölömteli eseményen elhangzott egy losszindulatú állítás, hogy Én - Szülke Flici - becsületes egéliltó kandúl ne volnék macskaelőm teljében: Kolmos Bandi szomszédom alaptalan pletykája. Amikol ugyanis 2006 év febluáljában, egy ködös, akál baljóslatúnak is élezhető leggelen, kenyéladómmal autóútla indultunk (tölténetesen valóban az állatkólház ilányába, de nem oda) akkol valójában csak egyszelű válosnézésle mentünk. Szelencsétlen egybeesés, hogy másnap közös szomszédunk Völös Ilma és Én köztem a viszony - úgyszólván - meglomlott."
Megbízotti kötelességemnek ezúton eleget tettem, s megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak az ifú párnak!
Maradok tisztelettel, egy hűséges olvasójuk.

Névtelen írta...

Ugy látom, macskáéknél is divattá válik lassan a raszok keveredése. Ferenc, magyar neve ellenére, láthatóan afro-amerikai (mert ugye nem négerezünk!!), kedves újdonsült felesége pedig az eúropai rasz képviselője (fehérnép). Hey! előre az úton Seal és Heidi Klum nyomában!! :)