2007. febr. 26.

Bejelentés az ICC-hez

Kedves ICC oldal olvasók!


Egy szörnyűséges bejelentés érkezett a Bizottsághoz a mai reggelen, amely mélységesen elborzasztotta a Bizottsági tagokat.
Azonnali vizsgálatot indítottunk az ügy felgöngyölítése érdekében, melynek eredményét amint lehet, közzétesszük.

A bejelentés az alábbi volt:

"Az érem másik oldala...

Megfigyelőnk hétvégén Kaposvárott bukkant egy macskák által működtetett titkos börtönre. A végzetükre váró ártatlan madarak hol zsúfoltan, hol magánzárkába csukva tengették napjaikat. Tudósítónknak sikerült néhány titkos felvételt készítenie az áldaltlan állapotokról. Lapzártánkig nem sikerült elérni az illetékeseket, így a feltételezéseket eddig sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták.
Jelen cikkünk a figyelemfelkeltést célozza, és cáfolatért kiált a Macskaközi Bizottsághoz. Riportunkat a nemzetközi állatvédő segélyszervezeteknek is eljuttattuk."

Az alábbi képek illusztálták a drámai riportot:






Ezúton ígérhetem minden kedves Macskaközi Bizottsági tagnak, macskának és macskarajongónak, hogy a vizsgálat során a teljes igazság felderítésére törekszünk és azt 100%-ban közzétesszük.
Tisztelettel,
A Macskaközi Bizottság ledöbbent elnöke

2 megjegyzés:

macskaBorat írta...

Ez döbbenetes, hallatlan! Ilyen ma még egyáltalán megtörténhet? És mit csinálnak a macskák a madarakkal? Megeszik?

Névtelen írta...

KÉREM, SEGÍTSENEK!!!!

2011.05.17-én elveszett a cicánk a XVIII.kerületi Havanna utcai lakótelepről a délelőtti órákban. Azóta keressük, hirdetéseket adunk fel, de eddig sajnos semmi. 2 éves, CICKÁNY névre hallgat. Maine Coon keverék, de nem hosszú szőrű. Tappancsai és mellkasa fehér, de alap színe a cirmos. Kérem, adjanak tanácsokat!!! Egyáltalán a cicák általában előkerülnek vagy hazajönnek????? SEGÍTSENEK, NAGYON HIÁNYZIK A CICÁNK, ÉS TÖBBI CICÁINK IS KERESIK ŐT!!!!!!!!! E-mail címem: katalin0122@citromail.hu
Tel.: 06 30 651 95 34

Köszönettel

Klimász Katalin