2007. febr. 2.

Franciaországi tanulmányúton a Bizottság elnöke

Tisztelt Bizottsági Tagok és Macskatulajdonosok!



Felhívjuk figyelmüket, hogy a Macskaközi Bizottság elnöke a következő hetet Franciaországban, illetve Svájcban tölti, ahol találkozik a helyi macskaképviselőkkel, megismeri a külföldi Macskabizottságok munkáját és tanulmányozni fogja a francia és svájci macskák életkörülményeit.

Tapasztalatunk, hogy Bizottságunk munkája nagyban képes elősegíteni a macskák életszínvonalának emelését. Olykor már az is nagy lépést jelent, ha felhívjuk a figyelmet a sanyarúbb sorsú doromboló négylábúakra, de a Bizottság nem hátrál meg ennél komolyabb lépések megtételétől sem, legyen szó támogatás adásáról vagy jogi szankciók kezdeményezésétől.

Példaként itt látható két nyomorúságos körülmények között élő, utolsó lehetőségként utcai kolduláshoz forduló macska képe, akik a New Yorki Fifth Avenue zajos forgatagában kértek a járókelőktől segítséget.






Amennyiben Önöknek is kérdéseik vannak a külföldi macskaképviselőkhöz a fenti témákkal kapcsolatosan, forduljanak bizalommal hozzánk, minden kérdésüket megvitatjuk a francia és svájci tagozatokkal.


Üdvözlettel,
A Bizottság nevében az ICC elnöke

2 megjegyzés:

szokep írta...

Tisztelt Elnökasszony!

A Franciaországi altagozat sajnálatát fejezi ki, hogy nem sikerült a tervezett kihelyezett ülést megtartani. Ez alapvetően a rossz időnek koöszönhető, mert a francia tagok nagy része a sütét téli napok miatt depresszióba esett és ezért fényterápiára kellett kiutalni a délszigeti macska kolóniák egyikére.
A történtek ellenére abbéli reményemet szeretném kifejezni, hogy hamarosan alkalom nyilik egy találkozóra.

Nagy tisztelettel

Savoyai Mir-Murr
Elnökségi tag

macskaBorat írta...

T. Elnökség, T. Rajongótábor!

A fenti hírt megerősíteni látszik az alábbi rejtett-kamerás felvétel is. Ez azt is bizonyítja, hogy nem csupán a hasukat mentek süttetni délebbre francia kollégáink, de egyben igen komoly tárgyalásokat folytattak a legbefolyásosabb madarak képviselőivel is!!

http://youtube.com/watch?v=X6mfHFLLc4U

Maradok szerénységgel, de nyitott szemmel,

macskaBorat